High Tea in Oosterhout

verhaal

Zorgvuldig uitgestalde sandwiches op een etagère zijn net als de piramides van Gizeh: ze zijn driehoekig, bestaan uit meerdere lagen en zouden qua constructie niet misstaan op de lijst van de zeven wereldwonderen. Kijk je ogen uit en bezit de schoonheid van een uitgebreide High Tea bij Brasserie Mix.

Tijdens deze uitgebreide high tea kan je vanaf het middaguur aanschuiven voor meerdere hartige lekkernijen, zoals saucijzenbroodjes en quiche, zoete hapjes waaronder macarons en boterkoek, maar ook luxe sandwiches met zalm en roomkaas, ribeye met truffelmayonaise en kipfilet-pesto. Een high tea is er geen zonder thee en daarom heb je de hele middag de beschikking over een onbeperkte hoeveelheid thee, of koffie als dat meer aansluit bij je behoeften op dat moment. De high tea eindigt sowieso om 17.00 uur, maar wanneer je binnenloopt bepaal je zelf met je reservering. Vanaf 16.00 uur even een uurtje theeleuten met een vriendin is dus mogelijk, maar een kleine reünie van vijf uur met het gezin is ook een optie, zo lang er maar maximaal 6 personen bij aanwezig zijn.

"Een gezellige dag gehad bij Brasserie mix met mijn vriendinnen. Luxe producten! "

Anne

High tea Arrangementen

Alle arrangementen zijn voorzien van onbeperkt koffie | Thee | waters.

Onze Producten

Dankzij een unieke samenwerking tussen de boer, onze slager en onze chef kunnen wij u dagverse gerechten garanderen. Onze producten zijn afkomstig van Nederlandse bodem. Geniet van Veluws lam of Brabants big, waarbij onze culinaire brigade voor de juiste garing en presentatie zorgt. Onze producten zijn vers en vol van smaak. Geniet van de Hollandse keuken bij Brasserie Mix.

Reserveer een High tea

Wilt u reserveren of heeft u een vraag? Neem contact op met onze collega’s van de receptie via info@brasseriemix.nl of telefonisch via 0162 - 425203

LET OP! High tea is mogelijk vanaf 13 uur op Vrijdag, Zaterdag en Zondag