Lunchen in Oosterhout bij Brasserie Mix

Wilt u lunchen in Oosterhout? Bij Brasserie Mix staan de tafels al voor u gedekt. Geniet van verse broodjes, salades en diverse warme gerechten. Dagelijks bieden wij een wisselende dagsoep en het vertrouwde 12-uurtje. Een 12-uurtje is populair in ons restaurant, waarbij je vooraf geniet van de soep van de dag, een Van Dobben kroket en een uitsmijter ham/kaas. Onze producten komen van Nederlandse bodem. Dankzij de unieke samenwerking tussen de boeren, onze slager en onze chef kunnen wij bij Brasserie Mix voor dagverse producten zorgen. 


Tijdens de lunch geniet u van verschillende verse broodjes zoals een broodje carpaccio ‘Blond d’ Aquitaine’ met Parmezaanse kaas en pijnboompitten. Heeft u een grotere trek, dan kunt u zelfs saté of biefstuk met frites bestellen voor de lunch.

Wanneer u een allergie of overgevoeligheid heeft en u graag wilt lunchen in Oosterhout, dan vragen wij u om dit van te voren bij uw reservering aan te geven. Op deze manier kunnen wij rekening met u houden. Wilt u reserveren voor de lunch? Neem dan gerust contact met ons op via 0162 – 425 203 of reserveer via onze reserveerpagina.

Reserveer een High tea

Wilt u reserveren voor lunch of diner? Neem contact op met onze collega’s van de receptie via info@brasseriemix.nl of telefonisch via 0162 - 425203

LET OP! Lunch is mogelijk vanaf 13 uur.